Привітання міського голови з Днем міста!

  • 917

Фото без опису

Шановні ветерани, мешканці та гості громади!

 

Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди святкування Дня міста  і 78-ої річниці визволення Гадяча та населених пунктів Гадяцької міської територіальної громади від нацистських загарбників!

Гадяч –  адміністративний центр Гадяцької громади, щедрий на талановитих і працьовитих людей. Це прекрасне місто із самобутньою історією та успішним сьогоденням, якому є чим пишатися. Це батьківщина одного з найвидатніших діячів 19 сторіччя Михайла Драгоманова. Тут жила сестра Драгоманова  — відома поетеса, письменниця, громадська діячка Олена Пчілка,  писала свої безсмертні твори Леся Українка.

Славне історичне минуле дає сильне підгрунтя для сьогодення, що згуртовує  нас, гадячан, навколо спільної мети - зробити громаду  процвітаючою, перспективною, привабливою, а її мешканців – успішними, істинними патріотами гадяцького краю та України.

Сьогодні ми покращуємо стан об’єктів соціальної інфраструктури: будуємо якісні автошляхи, перекриваємо та ремонтуємо дахи шкіл, проводимо капітальний ремонт  харчоблоків навчальних закладів, встановлюємо спортивні та дитячі майданчики, а також створюємо комфортні умови праці в усіх сферах життєдіяльності.

Упевнений – попереду в нас ще багато нових проєктів та перемог, адже, Гадяч – місто з величезним потенціалом!

Бажаю місту процвітання, невпинного економічного зростання, реалізації нових сміливих проектів, а всім жителям громади – міцного здоров’я та добробуту!

 

Зі святом! З Днем міста Гадяча!

Міський голова  Володимир  Нестеренко