Увага конкурс

  • 736

Фото без опису

Виконавчий комітет Гадяцької міської ради оголошує конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності для визначення вартості нерухомого майна, а саме: частини нежитлового приміщення, площею 18,4 кв.м., розташованого за адресою: вул. Драгоманова, 4, приміщення 2, м. Гадяч

Мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості нерухомого майна для передачі в оренду.

Замовник послуг з оцінки – виконавчий комітет Гадяцької міської ради.

Балансоутримувач – виконавчий комітет Гадяцької міської ради.

      Конкурс проводиться відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого рішенням сорокової сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 14.11.2018. З текстом положення можна ознайомитись за адресою: https://hadiach-rada.gov.ua/sektor-komunalnoi-vlasnosti-14-28-47-26-07-2018/

До участі у конкурсі допускаються претенденти, які діють на підставі чинного сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна.

Конкурсна документація та підтвердні документи подається до 17.00 12 жовтня 2021 року до сектору комунальної власності виконавчого комітету Гадяцької міської ради (м. Гадяч, вул. Лесі України, 3, каб.12) у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт.

На конверті необхідно зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну документацію.

До підтвердних документів, поданих на конкурс із відбору суб'єктів оціночної діяльності, належать:

  • заява на участь у конкурсі за встановленою формою (додаток 2 до Положення);
  • копія установчого документа претендента;
  • копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку майна;
  • копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;
  • інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна, тощо).

Конкурс відбудеться у приміщенні Гадяцької міської ради (м. Гадяч, вул. Лесі Українки, 3, каб. 12) 15 жовтня 2020 року о 14.00.

Телефон для довідок (05354) 2-14-57.