Гадяцьким ЦПРПП проведено тематичні онлайн-наради «Підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів в установ освіти – запорука якісної освіти»

  • 638

 

Фото без опису

13 вересня 2021 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено тематичні онлайн-наради для директорів і заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої та позашкільної освіти, керівників і вихователів-методистів закладів дошкільної освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад «Підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів в установ освіти – запорука якісної освіти». Модератор заходу – директор комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради С.М.Майборода.

Для кожного педагога важливий професійний розвиток, й нині завдяки різноманіттю курсів, вебінарів та конференцій це можна зробити без жодних зусиль. У зв’язку з послабленням карантину підвищення кваліфікації педагогічних працівників гостро стоїть на порядку денному.

На заході обговорено питання:  щодо нормативно-правового забезпечення підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2021 та 2022 роках; щодо формування та затвердження Плану підвищення кваліфікації закладу освіти на 2022 рік; щодо визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічних працівників; щодо організації інформальної освіти педагогів; щодо направлення замовлення на проходження курсів підвищення кваліфікації при Полтавському ОІППО ім. М.В. Остроградського у 2022 році; щодо формування графіка та зміни  форм проведення заходів, які проводить Гадяцький ЦПРПП. Також здійснено аналіз питань від учасників заходів зі Skype-чату та Viber-спільнот.

Учасники тематичної наради окремо зупинилися на окремих питаннях щодо ведення ділової документації у закладах і установах освіти, організації роботи педагогічних рад, створення безпечного середовища для всіх учасників освітнього процесу.

Підготував: директор Гадяцького ЦПРПП С.М.Майборода

 

Додаткову інформацію можна запросити у Майбороди С.М., директора комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради, тел.: 0663110261; e-mail: hadiach_cprpp@i.ua