Порядок денний чотирнадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання 16.09.2021

  • 580

 

  1. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.

  2. Про затвердження структури та загальної чисельності комунальних установ позашкільної освіти.

  3. Про внесення змін до структури, загальної чисельності та штатного розпису КНП «Гадяцька міська центральна лікарня».

  4. Про внесення змін до структури, загальної чисельності та штатного розпису КНП «Гадяцький центр первинної медичко-санітарної допомоги».

  5. Про затвердження переліку назв площ, вулиць, провулків та тупиків по м. Гадяч в новій редакції.

  6. Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.

  7. Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

  8. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «ДОБРОБУТ» на 2021 рік.

  9. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Сарське» на 2021 рік.

  10. Про внесення змін до Комплексної програми розвитку освітньої галузі Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

  11. Про внесення змін до міської Програми соціальної підтримки дітей та молоді на 2019 - 2023 роки.

  12. Про внесення змін до Програми зайнятості населення Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки.

  13. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» на                 2021 рік.

  14. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 рік.

  15. Про внесення змін до Програми про компенсаційні виплати фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування, на 2021 рік.

  16. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки громадської організації «Гадяцьке міське товариство ветеранів та інвалідів «Союз Чорнобиль» на 2021-2022 роки.

  17. Про внесення змін до програми розвитку архівної справи комунальної установи «Трудовий архів» Гадяцької міської ради на 2021-2023 роки.

  18. Про внесення змін до Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки міста Гадяч на 2017-2021 роки.

  19. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.

  20. Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.

  21. Про прийняття у 2022 році субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від Великобудищанської сільської ради.

  22. Про прийняття у 2022 році субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від Лютенської сільської ради.

  23. Про прийняття у 2022 році субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від Сергіївської сільської ради.

  24. Про прийняття у 2022 році субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від Петрівсько-Роменської сільської ради.

  25. Про прогноз бюджету Гадяцької міської територіальної громади                       на 2022-2024 роки.

  26. Про надання дозволу Міському комунальному підприємству «Комунсервіс» на застосування пільги по оплаті за оренду комунального майна.

  27. Про надання згоди на прийняття з державної власності у комунальну власність нерухомого майна.

  28. Про прийняття у комунальну власність артезіанської свердловини та водонапірної вежі.

  29. Про надання дозволу Відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Полтавської області на передачу на баланс Відділу соціального захисту населення Гадяцької міської ради індивідуально визначеного майна.

  30. Про надання дозволу Відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Полтавської області на передачу на баланс Міського комунального підприємства «Комунсервіс» мікроавтобуса ГАЗ 32212.

  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Шкляр Юлії Вікторівні, за адресою: вулиця Жовтнева,25, місто Гадяч.

  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Киричку Леоніду Миколайовичу, за адресою: вулиця Енгельса,29-А, місто Гадяч.

  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Єлісєєву Віталію Вікторовичу та Єлісєєвій Світлані Володимирівні, за адресою: вулиця Горького,30, місто Гадяч.

  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Боцулі Сергію Юрійовичу, за адресою: вулиця Островського,4, місто Гадяч.

  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Гайдаренко Тетяні Іллівні, за адресою: провулок Щорса,5, місто Гадяч.

  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Лабузовій Валентині Володимирівні, за адресою: вулиця Комарова,59-А, село Осняги.

  37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,7921 гектара у власність гр. Стрижаку Олександру Анатолійовичу, яка розташована за межами населених пунктів, на території Гадяцької міської територіальної громади.  

  38. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 0,6200 гектара у власність гр. Апаріну Федору Івановичу, яка розташована  на території Біленченківського старостинського округу, Гадяцької міської територіальної громади.

  39. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади, площею 0,0025 гектара, з метою її формування, за адресою: вулиця Героїв Майдану, місто  Гадяч.  

  40. Про розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 3,0 гектара, з метою її формування, для обслуговування кладовища, яка розташована за адресою: площа Алтер Ребе, місто Гадяч.

  41. Про розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 9,0 гектара, з метою її формування, для обслуговування міського парку "Перемога" яка розташована за адресою: площа Соборна, місто Гадяч.

  42. Про поновлення договору земельного сервітуту площею 0,0078 гектара, ФОП Бугаєвському Сергію Олександровичу за адресою: вулиця Полтавська, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  43. Про передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки комунальної власності площею 0,0750  гектара, приватному підприємству "Компанія Надежда", яка розташована по вулиці Будька,49, на території Гадяцької міської територіальної громади.

  44. Про дострокове розірвання  договору оренди землі укладеного 06. 12. 2017 року між Гадяцькою міською радою та Гадяцьким КПП "Сервіс", за адресою: площа Соборна,13-А, місто Гадяч.

  45. Про дострокове розірвання  договору оренди землі укладеного 05.06.2014 між Гадяцькою міською радою та гр. Янченковою Мариною Володимирівною, за адресою: вулиця Дзержинського,35-А, місто Гадяч.

  46. Про надання дозволу НГВУ "Полтаванафтогаз" на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі загальною  площею 0,6700 гектара, з метою їх формування, які розташовані на території Гадяцької міської територіальної громади.

  47. Про надання дозволу об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Будівельник, Полтавська 69" на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, за адресою: вулиця Полтавська,69, місто Гадяч.

  48. Про надання дозволу гр. Золотухіну Олександру Івановичу та Гацько Ірині Олександрівні на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну сумісну власність, яка розташована на території села Біленченківка.

  49. Про надання дозволу гр. Ксьонз Ганні Андріївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною  площею 0,0024 гектара, за адресою: вулиця Гагаріна,80-Б, місто Гадяч.

  50. Про надання дозволу гр. Ксьонзу Юрію Миколайовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною  площею 0,0024 гектара, за адресою: вулиця Гагаріна,80-Б, місто Гадяч.

  51. Про надання дозволу гр. Стеценко Євгенії Олександрівні на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,3500 гектара, яка розташована на території села Писарівщина.

  52. Про внесення змін в рішення восьмої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання від 15 квітня 2021 року "Про проведення інвентаризації земельної ділянки  із земель запасу вільної від забудови орієнтовною площею 13,0 гектара в межах села Біленченківка".

  53. Про звернення депутатів Гадяцької міської ради восьмого скликання до Народного депутата України Кулініча О.І. щодо ремонту автомобільних доріг.

  54. Різне.