18 вересня жителі Біленченківки відсвяткували День села (фотозвіт)

  • 920

Фото без опису

День села - саме в такі моменти пробуджується у серцях любов до своєї малої Батьківщини, ми сповнюємося відчуттям єдиної родини. День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої громади. А цю історію люди творять щоденною тяжкою працею. Адже життя на селі щодня ставить перед ними багато непростих питань, які потребують вирішення. І щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Приємний настрій всім глядачам протягом кількох годин дарували працівники культури, самодіяльні артисти. Як стверджує народна мудрість: «Без минулого – не буде майбутнього». Усвідомлюючи це, земляки свято бережуть пам’ять про своїх предків, історію свого краю і передають її із покоління в покоління.

До уваги селян та гостей свята були представлені різноманітні виставки. Присутніх пригощали смаколиками. Отож залишається побажати громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села Біленченківка.