Вібдулося чергове засідання виконавчого комітету Гадяцької міської ради

  • 406

Фото без опису

23 вересня 2021 року під головуванням міського голови Володимира Нестеренка відбулося засідання виконавчого комітету Гадяцької міської ради.

На порядку денному розглянуто і затверджено 51 питання, що пов'язані із сферою житлово-комунального господарства, освіти, соціального захисту населення, благоустрою, містобудування та архітектури тощо, а саме:

  • про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з постачання теплової енергії та послуги з постачання гарячої води, що надаються КПТГ «Гадячтеплоенерго»;
  • про встановлення тарифів на послугу централізованого водопостачання та послугу централізованого водовідведення, що надаються Гадяцьким ВУ ЖКГ;
  • про встановлення тарифів на послугу централізованого водопостачання, що надається КП «Сарське»;
  • про створення конкурсного комітету з визначення пасажирських перевізників на міські та приміські автобусні маршрути загального користування, в межах території Гадяцької міської територіальної громади.

Заслухавши всіх керівників виконавчих органів Гадяцької міської ради  члени виконкому затвердили рішення про стан підготовки об`єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінь-зимовий період 2021-2022 років на території Гадяцької міської територіальної громади.  

Також прийнято 16 рішень про надання матеріальної допомоги на лікування в зв’язку із скрутним матеріальним станом жителям Гадяцької громади на загальну суму 22 500 грн. Попередньо всі проекти рішень розглянуто на засіданні комісії по наданню матеріальної допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади.