Привітання міського голови з Днем захисників та захисниць України!

  • 1432

Фото без опису

Шановні захисники української землі!

Прийміть щирі вітання з Днем захисників та захисниць України, Днем Українського козацтва, які символічно призначено на церковне свято Покрови Пресвятої Богородиці - заступниці та покровительки, що завжди боронила наш народ, надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом.

Сьогодні ми вшановуємо тих, хто присвятив своє життя захисту рідної держави. Мужність, честь, сила, відвага – саме такі риси притаманні всім захисникам та захисницям, які стоїть на сторожі суверенітету та територіальної цілісності України. Ми вдячні Вам за ваш ратний подвиг оборонців!

Цього дня ми згадуємо й імена загиблих героїв – усіх, хто  заплатив найбільшу в світі ціну за нашу свободу.

Завдяки сміливості, витримці і героїзму українських військовослужбовців увесь світ побачив, що ми – народ, який гідно відстоює свою незалежність і має право вільно жити на рідній землі.

В цей святковий день бажаю кожному з Вас міцного здоров'я, сили духу, віри у краще майбутнє нашої держави. Нехай всюди вас оберігає Покров Пресвятої Богородиці. І нехай приклад наших славних предків – козаків й надалі надихає вас на захист Батьківщини і рідного народу.

 

 

З повагою міський голова В.Нестеренко