Проєкт порядку денного першого пленарного засідання п'ятнадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання 13.10.2021

  • 886

  1. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  2. Про створення старостинського округу Гадяцької міської територіальної громади та затвердження Положення про старосту Гадяцької міської територіальної громади.
  3. Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення (громадських слухань) кандидатури старости Гадяцької міської територіальної громади.
  4. Про внесення змін до структури Гадяцької міської ради та її виконавчого комітету.
  5. Про затвердження передавального акта, складеного комісією з реорганізації Біленченківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Гадяцької міської ради.
  6. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.
  7. Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.
  8. Про перейменування вулиці Терешкової в селі Рудиків Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  9. Про перейменування вулиці Чапаєва в селі Біленченківка Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  10. Про перейменування вулиці в селі Біленченківка Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  11. Про перейменування провулку 1-й Польовий в селі Біленченківка Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  12. Про перейменування провулку 2-й Польовий в селі Біленченківка Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  13. Про перейменування провулку 3-й Польовий в селі Біленченківка Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.
  14. Про затвердження переліку назв площ, вулиць, провулків у населених пунктах Біленченківського старостинського округу Гадяцької міської територіальної громади.
  15. Про створення юридичної особи - Комунального підприємства «Гадяч-агро» Гадяцької міської ради.
  16. Про затвердження Порядку розподілу орендної плати за використання комунального майна Гадяцької міської територіальної громади.
  17. Про надання дозволу Відділу культури і туризму Гадяцької міської ради на передачу на баланс Виконавчого комітету Гадяцької міської ради індивідуально визначеного майна.
  18. Про передачу комунального майна з балансу Виконавчого комітету Гадяцької міської ради на баланс Відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради.
  19. Про передачу комунального майна з балансу Виконавчого комітету Гадяцької міської ради на баланс Комунального підприємства  «Добробут» Гадяцької міської ради Полтавської області.
  20. Про передачу комунального майна з балансу Виконавчого комітету Гадяцької міської ради на баланс Міського комунального підприємства  «Комунсервіс».
  21. Про передачу комунального майна з балансу Комунального підприємства «Гадяччина туристична» Гадяцької міської ради на баланс відділу культури і туризму Гадяцької міської ради.
  22. Про припинення договору оренди комунального майна з  Комунальним підприємством «Гадяччина туристична» Гадяцької міської ради.
  23. Про надання згоди Комунальному некомерційному підприємству «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради на проведення капітального ремонту приміщення.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Свістельник Марії Григорівні та Свістельнику Володимиру Анатолійовичу, за адресою: вулиця Молодіжна, 21, село Малі Будища.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Ставській Ірині Іванівні, за адресою: вулиця Комарова, 8, місто Гадяч.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Северіну Віталію Васильовичу, за адресою: вулиця 2-га Садова, 7, село Малі Будища.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Строканю Сергію Миколайовичу, за адресою: провулок Володарського, 9, місто Гадяч.
  28. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0024 гектара, гр. Афанасьєву Олександру Вікторовичу, за адресою: площа Соборна, місто Гадяч.
  29. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0036 гектара, гр. Гулаю Олександру Миколайовичу, за адресою: вулиця Гагаріна, 80-Б, місто Гадяч.
  30. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0024 гектара, гр. Киві Дмитру Анатолійовичу, за адресою: провулок Садовий, місто Гадяч.
  31. Про поновлення договору оренди землі площею 0,1229 гектара, ТОВ "Торговий Дім Домашкан", за адресою: вулиця Тельмана, 16-Б, місто Гадяч.
  32. Про продовження договору земельного сервітуту площею 0,0156 гектара, ФОП Жигурі Сергію Петровичу та Жигурі Олегу Петровичу за адресою: вулиця Дружби, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  33. Про продовження договору земельного сервітуту площею 0,0490 гектара, ФОП Дубовицькому Сергію Івановичу, за адресою: площа Соборна, 1, місто Гадяч. землі житлової та громадської забудови.  
  34. Про надання дозволу гр. Манжосу Геннадію Марковичу та Горбаню Василю Павловичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, за адресою: вулиця Мічуріна, 1, місто Гадяч.
  35. Про розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади орієнтовною площею 0,2600 га, з метою її формування, за адресою: вулиця Першотравнева,  місто Гадяч.
  36. Про розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади орієнтовною площею 0,0100 гектара, з метою її формування, за адресою: вулиця Саші Кравченка, село Біленченківка.
  37. Про розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади орієнтовною площею 0,0900 гектара, з метою її формування, яка розташована за межами населеного пункту села Біленченківка.
  38. Про надання дозволу гр. Дризі Сергію Вікторовичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  комунальної власності в користування на умовах оренди, орієнтовною площею 0,1200 гектара, для городництва, яка розташована на території Гадяцької міської територіальної громади.
  39. Про надання дозволу гр. Буслику Едуарду Миколайовичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  комунальної власності в користування на умовах оренди, орієнтовною площею 0,1200 гектара, для городництва, яка розташована на території Гадяцької міської територіальної громади.
  40. Про надання дозволу гр. Подорожному Дмитру Володимировичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в користування, орієнтовною площею 0,0500 гектара, за адресою: площа Центральна,8, село Сари.
  41. Різне.
Інші новини

Всі новини