Вшанували пам’ять земляків, що стали на захист України (додано відео)

  • 1326

Фото без описуФото без опису

Сьогодні, 13 жовтня 2021 року, напередодні Дня захисників та захисниць  України, в ході проведення в Гадяцькій громаді меморіальних та урочистих заходів із відзначення цього свята, представники структурних підрозділів Гадяцької міської ради та її виконавчого комітету поклали квіти загиблим в ході проведення військових дій на Сході України воїнам.

Зі словами щирої вдячності за захист українських кордонів та незалежність держави до присутніх військовиків звернувся заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ракочій Віталій Миколайович. З нагоди свята  він привітав усіх, хто носить високе звання захисника України, подякував ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, які завжди стоять на варті миру і спокою, суверенітету і територіальної цілісності нашої держави.

Привітали усіх присутніх зі святом захисників і військовий комісар першого відділу Миргородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Микола Володимирович Овчаренко та молодший сержант, учасник антитерористичної операції Тарас Сергійович Солдатов.

 

Пам’ять про всіх героїв, які віддали своє життя за Україну, присутні вшанували хвилиною мовчання.