Відбулося перше пленарне засідання п’ятнадцятої сесії міської ради

  • 1383

Фото без опису

13 жовтня 2021 року, відбулося перше пленарне засідання п’ятнадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання під головуванням міського голови  Володимира Олександровича Нестеренка. На пленарному засіданні були присутні 17 депутатів міської ради  з 26 обраних.

У ході засідання депутати розглянули і затвердили зміни до структури Гадяцької міської ради та її виконавчого комітету, зміни та доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік, до бюджету громади на 2021 рік.

У зв’язку зі змінами в законодавстві України щодо розвитку інституту старост, для забезпечення представництва інтересів жителів населених пунктів Гадяцької міської територіальної громади, які увійшли до її складу відповідно до розпорядження Кабінету міністрів України від 13.05.2020 №571-р «Про затвердження перспективного плану формування територій громад Полтавської області» прийнято рішення про створення Сарського старостинського округу Гадяцької міської територіальної громади та затверджено Положення про старосту Гадяцької міської територіальної громади.

        Всього розглянуто 40 питань порядку денного, а саме:

-  Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.

-  Про затвердження передавального акта, складеного комісією з реорганізації Біленченківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Гадяцької міської ради.

-  Про створення юридичної особи - Комунального підприємства «Гадяч-агро» Гадяцької міської ради.

-  Про затвердження Порядку розподілу орендної плати за використання комунального майна Гадяцької міської територіальної громади.

-  Про надання дозволу Відділу культури і туризму Гадяцької міської ради на передачу на баланс Виконавчого комітету Гадяцької міської ради індивідуально визначеного майна.

-  Про передачу комунального майна з балансу Виконавчого комітету Гадяцької міської ради на баланс Відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради.

-  Про передачу комунального майна з балансу Виконавчого комітету Гадяцької міської ради на баланс Комунального підприємства  «Добробут» Гадяцької міської ради Полтавської області.

-  Про передачу комунального майна з балансу Виконавчого комітету Гадяцької міської ради на баланс Міського комунального підприємства  «Комунсервіс».

-  Про передачу комунального майна з балансу Комунального підприємства «Гадяччина туристична» Гадяцької міської ради на баланс відділу культури і туризму Гадяцької міської ради.

-  Про припинення договору оренди комунального майна з  Комунальним підприємством «Гадяччина туристична» Гадяцької міської ради.

-  Про надання згоди Комунальному некомерційному підприємству «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради на проведення капітального ремонту приміщення.

З метою упорядкування та забезпечення єдиного порядку написання деяких назв провулків у селі Біленченківка Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області прийнято низку рішень, а саме:

-         Про перейменування вулиці Терешкової в селі Рудиків Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.

-         Про перейменування вулиці Чапаєва в селі Біленченківка Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.

-         Про перейменування вулиці в селі Біленченківка Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.

-         Про перейменування провулку 1-й Польовий в селі Біленченківка Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.

-         Про перейменування провулку 2-й Польовий в селі Біленченківка Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.

-         Про перейменування провулку 3-й Польовий в селі Біленченківка Гадяцької міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області.

-   Про затвердження переліку назв площ, вулиць, провулків у населених пунктах Біленченківського старостинського округу Гадяцької міської територіальної громади».

       17 питань порядку денного стосувалися сфери земельних відносин.

Попередньо, на засіданнях постійних комісій міської ради, були розглянуті всі питання порядку денного першого пленарного засідання п’ятнадцятої сесії міської ради восьмого скликання.

З рішеннями та результатами голосування можливо ознайомитися на сайті Гадяцької міської ради в розділі НОВИНИ.