Із другого пленарного засідання п’ятнадцятої сесії Гадяцької міської ради

  • 662

Фото без опису

21 жовтня 2021 року, під головуванням міського голови Володимира Олександровича Нестеренка відбулося друге пленарне засідання п’ятнадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання. У пленарному засіданні сесії взяли участь 19 депутатів із 26 обраних. На сесію також були запрошені і прибули: начальники управлінь, відділів виконавчого комітету, міської ради, керівники комунальних підприємств та представники засобів масової інформації.

В ході пленарного засідання прийнято рішення про затвердження: у новій редакції Положення про відділ ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Гадяцької міської ради та Положення Комунальної установи «Гадяцький інклюзивно-ресурсний центр» Гадяцької міської ради Полтавської області.

Також сесією затверджено рішення про внесення змін до структури та загальної чисельності: комунального закладу «Гадяцький будинок культури» Гадяцької міської ради; комунального закладу «Гадяцька публічна бібліотека ім. Лесі Українки» Гадяцької міської ради; Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Гадяцької міської ради. Затверджено структуру, загальну чисельність та штатний розпис Комунального підприємства «Гадяч-агро» Гадяцької міської ради.

З метою вирішення ряду актуальних питань життєдіяльності Гадяцької громади, а саме забезпечення оплати за спожиті бюджетними установами та підприємствами енергоносії, затверджено низку змін до програм та до бюджету Гадяцької міської територіальної громади.

Попередньо, на засіданнях постійних комісій міської ради, були розглянуті всі  22 питання порядку денного другого пленарного засідання п’ятнадцятої сесії міської ради восьмого скликання.

 

З рішеннями та результатами голосування тринадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання можливо ознайомитися на головній сторінці сайту Гадяцької міської ради.