Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Гадяцької міської ради

  • 1464

 

22 жовтня 2021 року під головуванням міського голови Володимира Нестеренка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Гадяцької міської ради.

Згідно порядку денного розглянуто 38 питань з різних сфер життєдіяльності Гадяцької міської територіальної громади: житлово-комунального господарства, освіти, соціального захисту населення, благоустрою, містобудування та архітектури, тощо. 

       Одним із головних питань порядку денного стало рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Гадяцької міської ради від 23 вересня 2021 року № 489 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з постачання теплової енергії та послуги з постачання гарячої води, що надаються КПТГ «Гадячтеплоенерго». Рішення прийнято відповідно до Меморандуму від 30 вересня 2021 року про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води в опалювальному періоді 2021/2022 років. Відповідно внесено зміни до рішення  виконавчого комітету Гадяцької міської ради від 23 вересня 2021 року № 489 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з постачання  теплової енергії  та послуги з постачання гарячої води, що надаються КПТГ «Гадячтеплоенерго», а саме тариф на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та  послуги з  постачання теплової енергії та постачання гарячої води для потреб населення міста становить:

-         тариф на теплову енергію – 1547,34 грн/Гкал з ПДВ.

 

Відповідно до прийнятого рішення тарифи для населення на тепло та гарячу воду до кінця опалювального сезону залишаються на рівні минулого року.

В ході засідання виконавчого комітету розглянуто та затверджено рішення:

  • про виконання Програми соціально-економічного розвитку та бюджету Гадяцької міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року;
  • про облік дітей і підлітків та учнів і вихованців закладів освіти Гадяцької міської територіальної громади;
  • про підсумки літнього відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків Гадяцької міської територіальної громади у 2021 році;
  • про встановлення тарифів на послугу централізованого водопостачання, що надається КП «Добробут»;
  • про проведення конкурсу з визначення пасажирського перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування;

Члени виконкому розглянули питання, що стосувалися захисту прав та інтересів дітей. За результатами прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Також прийнято 13 рішень про надання матеріальної допомоги на лікування в зв’язку із скрутним матеріальним станом жителям Гадяцької громади на загальну суму 19,0 тисяч гривень, в тому числі надано матеріальну допомогу членам сімей загиблих учасників АТО/ООС. Попередньо всі проекти рішень розглянуто на засіданні комісії по наданню матеріальної допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.