Проведено консультаційно-інформаційну онлайн-нараду для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти

  • 263

Фото без опису

28 жовтня 2021 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено консультаційно-інформаційну онлайн-нараду для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської і Сергіївської територіальних громад. 

Спікер заходу, директор комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради Майборода С.М. надав теоретичну і практичну підтримку заступникам директорів з навчально-виховної роботи з питань:

1) Щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2022 році: новації та проблеми;

2) Щодо організації атестації педагогічних працівників у 2022 році.

3) Щодо організації проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, міжнародних, всеукраїнських та регіональних  конкурсів для дітей та учнівської молоді у 2021/2022 навчальному році;

4) Щодо проведення І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022» у номінаціях: «Біологія», «Інформатика», «Мистецтво», «Основи правознавства».

Директор комунальної установи «Гадяцький інклюзивно-ресурсний центр» Гадяцької міської ради Шкрьоба С.В. інформувала учасників заходу з питань щодо організації психолого-педагогічного супроводу інклюзивного навчання.

Учасникам онлайн-наради для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської і Сергіївської територіальних громад за презентаційними матеріалами заходу сформовано кейс для використання у роботі.  

Підготував директор Гадяцького ЦПРПП  С.М. Майборода