Гадяцьким ЦПРПП проведено тематичну онлайн-консультацію «На допомогу керівнику ЗДО» для директорів закладів дошкільної освіти

  • 398

12 листопада 2021 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено майстер-майнд для педагогів, які працюють у закладах дошкільної освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської та Сергіївської територіальних громад до 3-х років  «Професійна адаптація педагога-початківця закладу дошкільної освіти як компонент його професійного становлення» у режимі онлайн.

Майборода С.М., директор Гадяцького ЦПРПП звернувся до учасників заходу зі словами привітання.

Аколович Т.П., психолог Гадяцького ЦПРПП ознайомила присутніх з роботою та методикою майстер-майнду. Провела для педагогів практикум «Більше можливого»  на побудову стратегії та досягнення мети у професійній та особистісній сфері.

Про професійну майстерність педагога розповіла Морквич З.В., керівник Школи молодого педагога ЗДО, вихователь-методист ЗДО № 10 «Казка» Гадяцької міської ради. З інноваційними підходами в мовленнєвій діяльності дошкільника ознайомила Іщенко Г.І., вихователь ЗДО № 10 «Казка»  Гадяцької міської ради. Вихователь ЗДО № 10 «Казка» Гадяцької міської ради  Яремченко Т.І. презентувала досвід роботи по питанню «У дружньому спілкуванні і спільній діяльності формуємо соціально-моральний розвиток».

У практичній частині заходу педагоги взяли участь у техніках ефективної комунікації педагога у взаємодії з батьками, який представила практичний психолог Київська Т.В. А на завершення учасники долучилися до майстер-класу «Ниткографія. Чарівна квітка», автором якого була - Соколова О.Г., вихователь ЗДО № 10 «Казка» Гадяцької міської ради.

Гадяцький ЦПРПП висловлює подяку колективу ЗДО № 10 «Казка» Гадяцької міської ради за допомогу в організації проведення заходу.

Підготувала: Т.П. Аколович