Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Гадяцької міської ради

  • 627

18 листопада 2021 року під головуванням міського голови Володимира Нестеренка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Гадяцької міської ради.

Згідно порядку денного розглянуто 32 питання з різних сфер життєдіяльності Гадяцької міської територіальної громади: житлово-комунального господарства, благоустрою, містобудування та архітектури, про реєстрацію колективних договорів, тощо.

В ході засідання виконавчого комітету розглянуто та затверджено ряд рішень про виконання фінансових планів комунальних підприємств Гадяцької громади та лікувальних установ (КНП «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» і КНП «Гадяцька міська центральна лікарня») за 9 місяців 2021 року. Затверджено фінансові плани КП «Видавництво «Гадяч»» та КП «Контур».

Також прийнято 12 рішень про надання матеріальної допомоги на лікування в зв’язку із скрутним матеріальним станом жителям Гадяцької міської територіальної громади на загальну суму 12,0 тисяч гривень. Попередньо всі проекти рішень розглянуто на засіданні комісії по наданню матеріальної допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади.

 

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.