Пропонуємо спільними зусиллями створити святкову новорічну атмосферу в нашій територіальній громаді

  • 1234

Фото без опису

Новий рік – це час для казки та магії. В новорічні свята так хочеться, щоб нас оточували красива ялинка, різноманітні іграшки та вогники. Саме такі речі й творять справжню магію Нового року. І що найприємніше, кожен може створити цю магію самостійно. Напередодні Різдвяних та Новорічних світ звертаємося до керівників підприємств міста Гадяч та населених пунктів Гадяцької  міської територіальної громади створити новорічний настрій, прикрасивши свої фасади та вітрини магазинів, кафе, аптеки та перукарні новорічними яскравими гірляндами, кульками, сніжинками. Прикрасити новорічні ялинки, дерева, які ростуть на  ваших закріплених прилеглих територіях.

Це не тільки створюватиме новорічний настрій відвідувачам, та новорічну атмосферу казкового міста.Сподіваємося на порозуміння. Упевнені, що до 19 грудня, до Дня Святого Миколая, святкові оформлення об’єктів торгівлі будуть гостинно зустрічати гостей нашої Гадяцької громади. Адже тільки завдяки спільним зусиллям прийде справжня радість очікуваного свята.

Навіть під час карантинних обмежень через коронавірус, хочеться вірити, що у новому році все у всіх буде добре, що прийдешній рік буде кращий за попередній.

Щиро дякуємо тим жителям громади, приватним підприємцям та керівникам установ, які долучатимуться до створення новорічного настрою та бажаємо кожній родині миру, добра та злагоди.

 

Гадяцька міська рада