Із пленарного засідання шістнадцятої сесії Гадяцької міської ради

  • 632

Фото без описуФото без опису

25 листопада 2021 року, під головуванням міського голови Володимира Олександровича Нестеренка відбулося пленарне засідання шістнадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання. У пленарному засіданні сесії взяли участь 15 депутатів із 26 обраних. На сесію також були запрошені і прибули: начальники управлінь, відділів виконавчого комітету, міської ради, керівники комунальних підприємств та представники засобів масової інформації. Проектом порядку денного було передбачено розгляд 95 питань, з них – 37 земельних питань, які попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій.

Частину земельних питань, винесених на розгляд сесії перенесено на чергове засідання сесії через відсутність необхідних двох третин  від загального складу депутатів на засіданні.

Основними питаннями розгляду на сесії були: звіт міського голови Нестеренка В.О. про роботу виконавчого комітету Гадяцької міської ради за період  з 20 листопада 2020 року по 19 листопада 2021 року та затвердження звіту про виконання бюджету Гадяцької міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року. Прийнято рішення про внесення змін до складу постійних комісій міської ради; рішення про затвердження «Плану червоних ліній основних вулиць міста Гадяч Полтавської області до «Внесених змін до генерального плану міста Гадяч Полтавської області»».

З метою вирішення ряду актуальних питань життєдіяльності Гадяцької громади затверджено низку змін до програм та до бюджету Гадяцької міської територіальної громади.

Попередньо, на засіданнях постійних комісій міської ради, були розглянуті всі  питання порядку денного пленарного засідання шістнадцятої сесії міської ради восьмого скликання.

 

З рішеннями та результатами голосування шістнадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання можливо ознайомитися на головній сторінці сайту Гадяцької міської ради.