До Дня Святого Миколая дітям вручено солодкі подарунки

  • 765

Святий Миколай здавна славиться своєю добротою і здатністю приходити на допомогу. Тому свято Святого Миколая - свято любові та душевної теплоти. Кожна дитина з нетерпінням чекає на цей день, від якого очікують дива, здійснення мрій та казкових змін. Діти переконані, що Святий Миколай не омине їхньої домівки та неодмінно принесе їм подарунки.

Сьогодні, 19 грудня 2021 року, у міському Кіноконцертному залі «Дружба» було організовано святковий концерт та вручення подарунків у рамках акції «Що приніс нам Святий Миколай». За ініціативи міського голови Володимира Нестеренка подарунки отримали діти учасників  бойових дій АТО/ООС та діти учасників  бойових дій, які загинули під час проведення антитерористичної операції, Операції об’єднаних Сил. У нашій громаді проживає 91 така дитина.

З вітальним словом до присутніх на святі звернувся заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Віталій Ракочіій. Запрошені діти та їх батьки мали нагоду переглянути святковий дитячий концерт, який підготували працівники Комунального закладу «Гадяцький будинок культури» Гадяцької міської ради.

З прийдешніми новорічними святами дітей привітала школа сучасного танцю Step by Step (керівники Надія та Тарас Близнюк). Своє святкове музичне вітання дітлахам подарувала Женя Горбуля. Лунали пісні у виконанні гурту «Вікторія» та Даші Горб. Лунали музичні вітання від учасників зразкового ансамблю скрипалів «Чарівний смичок» (керівник Валентина Гриб). Театралізоване дійство дарувало дітям відчуття свята та приємних сподівань.

Після вистави Святий Миколай кожній дитині вручив подарунок, від якого на дитячому обличчі сяяла радісна посмішка.