Проєкт порядку денного пленарного засідання вісімнадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання 23.12.2021

  • 903

 

  1. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  2. Про затвердження Положення про відділ культури і туризму Гадяцької міської ради в новій редакції.
  3. Про затвердження Положення про фінансове управління Гадяцької міської ради в новій редакції.
  4. Про затвердження Положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю Гадяцької міської ради у новій редакції.
  5. Про затвердження Положення про Гадяцький центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Гадяцької міської ради в новій редакції.
  6. Про затвердження Положення про Гадяцький міський центр соціальних служб Гадяцької міської ради в новій редакції.
  7. Про затвердження Положення про Комунальну установу «Територіальний центр соціального обслуговування» Гадяцької міської ради в новій редакції.
  8. Про затвердження у новій редакції положення про Комунальну установу «Трудовий архів» Гадяцької міської ради.
  9. Про затвердження у новій редакції статуту Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради.
  10. Про затвердження Положення про комісію з розгляду питань надання разової грошової допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади.
  11. Про внесення змін до Комплексної програми розвитку освітньої галузі Гадяцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.
  12. Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської територіальної громади на 2021 рік.
  13. Про затвердження плану роботи Гадяцької міської ради на 2022 рік.
  14. Про внесення змін до структури Гадяцької міської ради та її виконавчого комітету.
  15. Про внесення змін до структури та загальної чисельності Комунальної установи «Трудовий архів» Гадяцької міської ради.
  16. Про внесення змін до структури та загальної чисельності комунального закладу «Гадяцька дитяча мистецька школа».
  17. Про внесення змін до структури, загальної чисельності та штатного розпису Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня».
  18. Про затвердження структури, загальної чисельності та штатного розпису комунального підприємства «Гадяч-житло» на 2022 рік.
  19. Про затвердження структури, загальної чисельності та штатного розпису Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2022 рік.
  20. Про затвердження структури, загальної чисельності та штатного розпису комунального підприємства теплового господарства «Гадячтеплоенерго» на 2022 рік.
  21. Про затвердження структури, загальної чисельності та штатного розпису міського комунального підприємства «Комунсервіс» на 2022 рік.
  22. Про затвердження структури, загальної чисельності та штатного розпису комунального підприємства «Добробут» на 2022 рік.
  23. Про затвердження структури, загальної чисельності та штатного розпису комунального підприємства «Сарське» на 2022 рік.
  24. Про внесення змін до Програми розвитку дорожнього господарства Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  25. Про внесення змін до Програми охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2026 роки.
  26. Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Гадяцької міської територіальної громади на 2022 рік.
  27. Про бюджет Гадяцької міської територіальної громади на 2022 рік.
  28. Про прийняття до комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади індивідуально визначеного майна.
  29. Про передачу індивідуально визначеного майна з комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади у комунальну власність Лютенської сільської територіальної громади.
  30. Про надання згоди Комунальному некомерційному підприємству «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради на проведення капітального ремонту приміщення.
  31. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0025 гектара, гр. Дубині Григорію Дем'яновичу, за адресою: вулиця Гагаріна,76-Б, місто Гадяч.
  32. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0024 гектара, гр. Жепці Юрію Миколайовичу, за адресою: провулок Садовий, місто Гадяч.
  33. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0000 гектара у власність гр. Волощуку Івану Володимировичу, яка розташована на території Біленченківського старостинського округу, Гадяцької міської територіальної громади.
  34. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 2,0000 гектара у власність гр. Недвизі Олегу Вячеславовичу, яка розташована на території Біленченківського старостинського округу, Гадяцької міської територіальної громади. 
  35. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0000 гектара у власність гр. Дем'янчуку Василю Віталійовичу, яка розташована на території Біленченківського старостинського округу, Гадяцької міської територіальної громади.
  36. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0000 гектара у власність гр. Потебеньку Андрію Сергійовичу, яка розташована на території Біленченківського старостинського округу, Гадяцької міської територіальної громади.
  37. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0000 гектара у власність гр. Потебеньку Олександру Сергійовичу, яка розташована на території Біленченківського старостинського округу, Гадяцької міської територіальної громади.
  38. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0000 гектара у власність гр. Панасейку Олександру Сергійовичу, яка розташована на території Біленченківського старостинського округу, Гадяцької міської територіальної громади.  
  39.  Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 2,0000 гектара у власність гр. Іванову Вячеславу Вікторовичу, яка розташована на території Біленченківського старостинського округу, Гадяцької міської територіальної громади.  
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Мовчан Катерині Григорівні, за адресою: вулиця Молодіжна,9, село Островерхівка.
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,2500 гектара, за адресою: вулиця Молодіжна,5, село Біленченківка.
  42.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Симітку Миколі Панасовичу, за адресою: вулиця Молодіжна,5, місто Гадяч.
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Плутенко Ніні Степанівні, за адресою: вулиця Терешкової,36, місто Гадяч.
  44.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Прощенко Клавдії Сергіївні, за адресою: вулиця Набережна Груні,105-А, місто Гадяч.
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Підгайному Василю Григоровичу, за адресою: провулок Островського,21, місто Гадяч.
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Гузій Надії Анатоліївні, за адресою: вулиця Дружби,28, село Сари.
  47. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чорноброву Анатолію Івановичу, за адресою: вулиця Молодіжна,15, село Біленченківка.
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Цілуйку Івану Васильовичу, за адресою: вулиця Лісова,16, село Писарівщина.
  49.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Романюк Варварі Федорівні, за адресою: вулиця Степова,14, село Харківці.
  50.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Толмачову Юрію Федоровичу, за адресою: вулиця Дружби,12, село Островерхівка.
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Чорноброві Юлії Вікторівні, за адресою: провулок Садовий,8, місто Гадяч.
  52.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності площею 0,7498 гектара, яка розташована на території села Біленченківка.
  53.   Про надання дозволу Українській Православній Церкві на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею 0,0200 гектара, яка розташована на території села Біленченківка.
  54.  Про дострокове розірвання  договору оренди земельної ділянки під водним об'єктом площею 0,3950 гектара, укладеного 03. 06. 2008 року між Гадяцькою районною державною адміністрацією та гр. Амельченком Олександром Павловичем.
  55.  Про поновлення договору оренди земельної ділянки в комплексі з договором оренди водного  об'єкту  площею 3,4990 гектара, гр. Приступи Олександра Олександровича, яка розташована на території Сарського старостинського округу, Гадяцької міської територіальної громади.
  56.  Про внесення змін в рішення одинадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання від 17 червня 2021 року № 509 "Про надання дозволу гр. Костюк Любові Михайлівні на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0024 гектара, за адресою: вулиця Комарова, місто Гадяч".
  57. Про внесення змін в рішення шістнадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання від 25 листопада 2021 року № 835 "Про надання дозволу гр. Нозі Андрію Олексійовичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0026 гектара, за адресою: вулиця Гагаріна,80-Б, місто Гадяч".
  58. Про надання дозволу гр. Кальченку Сергію Миколайовичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована по вулиці Засядька,13, на території Гадяцької міської територіальної громади.
  59.  Про надання дозволу гр. Войник Наталії Іванівні на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована за адресою: вулиця Окладська,23, село Біленченківка.
  60. Про надання дозволу гр. Кальченку Єгору Сергійовичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована по вулиці Засядька,11, на території Гадяцької міської територіальної громади.
  61.  Про надання дозволу гр. Сидоренку Григорію Миколайовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу орендованої земельної ділянки комунальної власності площею 0,3300 гектара на дві земельні ділянки, за адресою: вулиця Героїв Майдану,73-А, місто Гадяч.
  62.  Про надання дозволу гр. Микитенку Івану Івановичу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування, із зміною цільового призначення землі, площею 2,0000 гектара, яка розташована на території Біленченківського старостинського округу.
  63.  Про надання дозволу ПП "Укрбудсервіс - ДВМ" на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в користування площею 8,4304 гектара, із зміною цільового призначення землі, яка розташована  на території Біленченківського старостинського округу.
  64.  Про надання дозволу гр. Дворнику Петру Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі орієнтовною  площею 0,3500 гектара, яка розташована на території села Біленченківка.
  65.  Про надання дозволу АТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО" на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в користування орієнтовною площею 0,0012 гектара, для будівництва анкерної опори ПЛ-10 кВ, яка розташована  на території міста Гадяч.
  66. Про внесення змін в рішення шістнадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання від 25 листопада 2021 року № 837 "Про розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади орієнтовною площею 15,0 гектара, з метою її формування, яка розташована на території Гадяцької міської територіальної громади".
  67. Про внесення змін в рішення шістнадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання від 25 листопада 2021 року № 839 "Про розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади орієнтовною площею 5,0 гектара, з метою її формування, яка розташована на території Гадяцької міської територіальної громади".
  68. Різне.