Вітаємо переможницю Обласного математичного фестивалю для вчителів імені М.В. Остроградського

  • 487

Фото без опису

11-12 грудня 2021 року на базі фізико-математичного факультету Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка проведено ІІ (обласний) етап Обласного математичного фестивалю для вчителів імені М.В. Остроградського. Захід проведено за ініціативи та сприяння Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М. В. Остроградського.

          Основними завданнями фестивалю, що був організований цьогоріч уперше у рамках реалізації Обласної програми  «Розвиток освітнього простору Полтавщини», є привернення уваги громадськості й державних установ до проблем і перспектив математичної освіти в Полтавській області; поширення інноваційних ідей та технологій навчання математики; сприяння підвищенню іміджу професії учителя математики. Учасники фестивалю –  учителі закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти — представляли свої напрацювання у трьох номінаціях «Розробка й упровадження технологічних інновацій навчання математики», «Якісна підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання з математики», «Популяризація математичних знань».

          Гадяцьку міську територіальну громаду у фестивалі представляла учитель математики Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 імені Івана Виговського Гадяцької міської ради СЕРБІН НАТАЛІЯ МИКОЛАЇВНА, яка працювала за напрямком «Розробка й упровадження технологічних інновацій навчання математики». Під час фестивалю Наталія Миколаївна продемострувала відеорезюме та опис методичної інновації, а також виконала конкурсниі завданя з фаху. У фінальному турі  провела майстер-клас, під час якого відобразила свої методичні знахідки щодо підвищення ефективності навчання математики.

          За результатами проведених конкурсних випробувань фінального етапу ІІ (обласного) туру Обласного математичного фестивалю для вчителів ім. М.В. Остроградського Сербін Наталія Миколаївна виборола ІІ місце.

          Ми радіємо разом з Наталією Миколаївною і бажаємо нових досягнень, творчої ініціативи, новаторського підходу, творчих рішень  та  великого ентузіазму та натхнення!

 

 

Підготували: директор Гадяцького ЦПРПП  С.М. Майборода, 

консультант Гадяцького ЦПРПП Ємець С.М.