Гадяцьким ЦПРПП проведено чергове засідання територіальної професійної спільноти вчителів фізичної культури та курсу «Захист України» закладів загальної середньої освіти у online-режимі

  • 459

30 грудня 2021 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено чергове засідання територіальної професійної спільноти вчителів фізичної культури та курсу «Захист України» закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад у online-режимі.

На зібранні було обговорено актуальні проблеми, які турбують сьогодні освітян, зокрема: про звіт голови ТПС за І семестр, завдання щодо професійного зростання педагогічних працівників у ІІ семестрі 2021/2022 навчального року (доп. голова ТПС закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад Уніжонний В.Ф.;  доп. консультант Гадяцького ЦПРПП Лисенко В.В.); про підготовку до атестації педагогічних працівників (у т.ч. про схвалення методичних розробок на присвоєння (на відповідність раніше присвоєного) педагогічного звання «учитель-методист» (доп. консультант Гадяцького ЦПРПП Лисенко В.В.); про підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2022 році та діяльність Гадяцького ЦПРПП як суб’єкта підвищення кваліфікації (доп. директор Гадяцького ЦПРПП Майборода С.М.); про хід проведення територіальної Спартакіади школярів у 2021/2022 навчальному році. Завдання на ІІ семестр (доп. консультант Гадяцького ЦПРПП Лисенко В.В.); про спортивні змагання «Різдвяні канікули» (доп. головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Кузьменко Р.В.); про роботу веб-ресурсів територіальної професійної спільноти (доп. консультант Гадяцького ЦПРПП Лисенко В.В.).

За підсумками засідання, матеріали для організації роботи вчителям надіслано до Skayp-чату.

Підготував консультант Гадяцького ЦПРПП   В.В. Лисенко