Відбулося засідання дев’ятнадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання

  • 710

Фото без опису

     20 січня 2022 року, згідно з порядком денним,  відбулася чергова дев’ятнадцята сесія Гадяцької міської ради восьмого скликання під головуванням міського голови Володимира Олександровича Нестеренка.

У пленарному засіданні сесії взяли участь 18 депутатів із 26 обраних. На сесію також були запрошені і прибули: начальники управлінь, відділів виконавчого комітету, міської ради, староста Гадяцької міської територіальної громади, керівники комунальних підприємств та представники засобів масової інформації.

Фото без описуЗ метою вирішення ряду актуальних питань життєдіяльності Гадяцької громади затверджено низку рішень, а саме:

- про внесення змін до Програми розвитку дорожнього господарства Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки;

- про внесення змін до Програми капітального ремонту багатоквартирних житлових будинків, гуртожитків, житлових будинків об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів, житлових та нежитлових приміщень комунальної власності на 2022-2024 роки;

- про надання повноважень на затвердження Стратегій розвитку закладів освіти Гадяцької міської територіальної громади;

- про затвердження Положення про відділ соціального захисту населення Гадяцької міської ради в новій редакції;

- про затвердження у новій редакції статуту Комунального підприємства «Добробут» Гадяцької міської ради Полтавської області;

- про внесення змін до структури Гадяцької міської ради та її виконавчого комітету;

- про внесення змін до структури Гадяцького міського центру соціальних служб;

- про внесення змін до структури, загальної чисельності та штатного розпису Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Гадяцької міської ради;

- про надання поворотної фінансової допомоги комунальному підприємству «Гадяч-Агро» Гадяцької міської ради;

- про прийняття у комунальну власність артезіанської свердловини;

- про ініціювання передачі до комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади об’єктів нерухомого майна;

- про передачу індивідуально визначеного майна з балансу Комунальної установи «Трудовий архів» Гадяцької міської ради на баланс Відділу соціального захисту населення Гадяцької міської ради.

Фото без описуРазом з тим розглянуто дванадцять земельних питань, в тому числі прийнято три рішення про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність учасникам АТО/ООС.

Попередньо, на засіданнях постійних комісій міської ради, були розглянуті всі питання порядку денного чергової дев’ятнадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання.