Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини

  • 1103

Сьогодні, 21 січня 2022 року, під головуванням першого заступника міського голови Геннадія Дроботі було проведено чергове засідання міської комісії  з питань захисту прав дитини.

Комісія з питань захисту прав дитини працює для результативного вирішення проблеми виховання, всебічного розвитку та забезпечення найкращих інтересів кожної дитини, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, а також - зростати та виховуватися в благополучному сімейному оточенні.

Під час засідання комісії були розглянуті три питання. Перше питання - щодо  надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування малолітній та неповнолітній дитині. Друге питання - про неналежне виконання батьківських обов'язків. Третє питання – про зарахування ліцеїстів за результатами конкурсного відбору на навчання до Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою "Кадетський корпус" ім. І.Г.Харитоненка Державної прикордонної служби України з цілодобовим перебуванням.

Після розгляду заяв та документів, обговорення та вивчення обставин, членами комісії були прийняті рішення, спрямовані на захист прав та законних інтересів дітей.

 

Інші новини

Всі новини