Гадяцьким ЦПРПП проведено тематичну онлайн-консультацію "Особливості проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2021/2022 навчальному році"

  • 275

Фото без опису

Фото без опису

20 січня 2022 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено тематичну онлайн-консультацію для відповідальних за проведення олімпіад у закладах загальної середньої освіти Гадяцької, Великобулищанської, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад «Особливості проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2021/2022 навчальному році»

Модератори заходу – консультант Гадяцького ЦПРПП Лисенко В.В. та директор Гадяцького ЦПРПП Майборода С.М. інформували учасників консультації, що олімпіади будуть проходити на базі закладів освіти м. Гадяча у дистанційній формі з дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

До місця проведення олімпіади учасники команди територіальних громад мають прибути організовано у супроводі керівника команди, маючи при собі учнівський квиток, ксерокопію свідоцтва про народження або паспорту, ксерокопію власного ідентифікаційного коду, медичну довідку про відсутність інфекційних хвороб та контакту з інфікованими хворими.

Роз’яснено також алгоритм і порядок дій здобувачів освіти та педагогів, які їх супроводжуватимуть у день проведення обласної олімпіади.

 

 

Підготував директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА