Гадяцьким ЦПРПП проведено ІІ лінійку навчальної групової супервізії для працівників психологічної служби закладів освіти

  • 263

Фото без описуФото без опису

21 січня 2022 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено ІІ лінійку навчальної групової супервізії для працівників психологічної служби закладів освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської громад у онлайн-режимі.

Психолог Гадяцького ЦПРПП Аколович Тетяна повідомила присутнім тему ІІ лінійки: «Співпраця з педагогічними працівниками щодо організації ефективної освітньої діяльності та співучасть у створенні, підтримці та розвитку психологічно безпечного освітнього середовища в закладі освіти».

Учасники познайомилися з особливостями проведення мотиваційного інтервювання, новою формою роботи з родиною, теорією сильних сторін, підходом резилієнс у різних сферах життя людини, а також основними правилами та алгоритмом проведення Інтервізії.

У практичній частині практичні психологи та соціальні педагоги мали змогу попрактикуватися у створенні Екокарти, взяли участь у вправах: «Цінності професії», «Рефлексивне слухання», «Теорія сильних сторін у роботі фахівця» та вчилися визначати професійні та особисті межі за драматичним трикутником С. Карпмана.

На завершення учасники накреслили завдання ІІІ лінійки навчальної супервізії та підвели підсумки заходу.

 

Підготувала психолог Гадяцького ЦПРПП Аколович Т.П.