Проведено тематичну консультаційну онлайн-нараду з відповідальними за ЗНО у закладах освіти Гадяцької міської територіальної громади

  • 514

Фото без опису

Для випускників закладів загальної середньої освіти 2021/2022 навчального року з 1 лютого 2022 року розпочинається реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання. Насамперед ЗНО – це тестування з різних навчальних предметів, яке мають пройти випускники закладів середньої освіти. Щорічно тестування проводять з метою визначення рівня досягнень випускника за час навчання в школі та забезпечити рівний та справедливий доступ усіх випускників до вищої освіти.

Фото без опису27 січня 2022 року відповідальною за організацію та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в місті Гадячі, консультантом комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради Ємець С.М. проведено тематичну консультаційну онлайн-нараду «Підготовка осіб, відповідальних за формування комплектів реєстраційних документів осіб, які проходитимуть державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання», під час якої з відповідальними за ЗНО у закладах освіти Гадяцької міської територіальної громади розглянуто питання щодо формування комплектів реєстраційних документів учнів закладів загальної середньої освіти, які проходитимуть державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року.

          На нараді також надано розяснення щодо вибору предметів ЗНО, особливостей реєстрації у 2022 році. Учасниками наради було опрацьовано Методичні рекомендації Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації  щодо процедури реєстрації на ЗНО-2022, опрацьовано  матеріали Українського центру оцінювання якості освіти, зокрема Путівник учасника ЗНО-2022.

Підготувала консультант Гадяцького ЦПРПП Софія ЄМЕЦЬ