У Гадячі проведено обласні етапи Всеукраїнських учнівських олімпіад з економіки та біології

  • 426

Фото без описуФото без опису

29 січня 2022 року за інформаційної та організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з економіки та біології для 5 здобувачів освіти 8-11 класів, які представляли заклади загальної середньої освіти Гадяцької і Великобудищанської територіальних громад.

Обласний етап олімпіад цьогоріч проводиться Департаментом освіти і науки Полтавської облдержадміністрації спільно з Полтавським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського у дистанційній формі з дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 та з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді.

До місця проведення олімпіад учасники команд територіальних громад прибули організовано у супроводі керівників команд, маючи при собі учнівський квиток, ксерокопію свідоцтва про народження або паспорту, ксерокопію власного ідентифікаційного коду, медичну довідку про відсутність інфекційних хвороб та контакту з інфікованими хворими.

У приміщеннях навчальних аудиторій, де проходили олімпіади, було забезпечено передачу відео- і аудіо- сигналу. Відео передавалося за допомогою двох вебкамер (вебкамери були розташовані таким чином, щоб забезпечити спостереження за всіма учасниками з двох протилежних сторін на відстані не менше 2 м від крайніх учасників).

Супровід проведення цих інтелектуальних змагань забезпечували представники обласного організаційного комітету та працівники комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Адміністрація Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки подбала про створення належних умов для проведення олімпіад. Висловлюємо також вдячність за технічну допомогу вчителю інформатики Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки Толкачовій О.О.

Про підсумки олімпіад буде повідомлено на сайті Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського після перевірки робіт членами журі.

Учасникам олімпіад бажаємо тільки успіхів та перемог!

 

 

 

Підготував директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА