До уваги товаровиробників Полтавщини, які вже експортують або планують експортувати продукцію до КНР

  • 397

Фото без опису

Український союз промисловців і підприємців (УСПП) спільно з Асоціацією Українсько-Китайського співробітництва (АУКС) наразі планують проведення онлайн-конференції „Україна-Китай. Регіональне співробітництво. Нові шляхи розвитку”.

Пріоритет для надання слова та особистої демонстрації презентації під час конференції буде надано підприємствам. Проведення онлайн-конференції планується у вигляді В2В майданчика, де українські підприємства презентуватимуть власні проєкти китайській стороні.

З метою участі у заході підприємствам пропонується підготувати власну презентацію, яка буде розміщена на сайті конференції (сайт в процесі створення). Форму презентації для передачі представникам бізнесу КНР буде надано додатково.

Учасники будуть поділені за регіонами, або за галузями, в залежності від їх кількості та спеціалізації. Враховуючи кількість учасників, напрямки їх діяльності, буде визначено регламент конференції, обсяг та час для тих чи інших напрямків. Виходячи зі спеціалізації конференції пріоритети та черговість, що заявлені організаторами заходу, наступні:

1) виробники продуктів харчування та напівфабрикатів;

2) виробники сільськогосподарської продукції;

3) підприємства з конкретними пропозиціями складання на території України конкретних товарів/напрямків, для подальшого експорту до ЄС (знання сегмента, наявність досвіду (наприклад: автоскладальні потужності з досвідом складання, інші потужності, які вже проводили складання тієї чи іншої продукції);

4) інші пропозиції, які можуть бути передані зацікавленим діловим колам КНР, а також розміщені на офіційному сайті конференції для загального розгляду представниками бізнесу КНР.

??Кількість підприємств-учасників від області необмежена. Відповідність спеціалізації обов'язкова. Запрошуємо Вас взяти участь у вищевказаному заході ???? Зацікавлені у партнерстві з китайським бізнесом? Плануєте взяти участі у конференції, ???? за додатковою інформацією можете звернутись до менеджерів проєкту від АУКС:

????Акопов Артур, моб.: 0958952344, akopov@aucc.org.ua

???? Ашрафі Людмила, моб.: 0931660887, lydmila.ashrafi@gmail.com