Гадяцьким ЦПРПП проведено територіальний освітній онлайн-івент «Сучасні підходи. Прогресивні ідеї. Модерні практики»

  • 286

9 лютого 2022 року працівники комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради організували територіальний освітній онлайн-івент для директорів і заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобулищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад «Сучасні підходи. Прогресивні ідеї. Модерні практики». Захід проведено щоб навчати і навчатись, удосконалюватись, розвивати ключові та фахові компетентності.

Усіх учасників освітнього івенту об’єднала спільна мета – підготовка інноваційного педагога відповідно до державної освітньої політики з урахуванням суспільних викликів, який поєднує у своїй професійній діяльності теоретичну і практичну підготовки, має сформовані ключові, професійні та загальнопрофесійні компетентності та налагодження партнерського діалогу між учасниками освітнього процесу.

В освітньому івенті працювали 6 модераторів (працівників Гадяцького ЦПРПП) з різними темами, підходами:

консультант Наталія Шимка – «Сертифікація вчителів як складова формули НУШ: формат, етапи, підготовка до участі»;

консультант Софія Ємець – «Перші кроки до ЗНО-2022»;

консультант Надія Мирошниченко – «НУШ – від концепції до результатів. Вибір підручників для 5 класів»;

психолог Тетяна Аколович – «Міський конкурс «Здорова дитина – багата країна»: у пошуку нових засобів, форм і методів формування у дітей здоров’язбережувальної компетентності»;

консультант Віталій Лисенко – «Учнівські олімпіади у контексті ХХІ століття. Консультаційний супровід проведення ІІІ етапу олімпіад»;

директор Сергій Майборода – «Підвищення кваліфікації: виклики та реалії сьогодення.

Порядок визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Усі могли скористатися можливістю розширити знання з вказаних питань, отримати індивідуальні консультації працівників Гадяцького ЦПРПП.

Адміністративні працівники обмінялися враженнями від висвітлених питань та отримали відповіді на запитання. Обмін професійним досвідом, зацікавленість та вмотивованість – сподіваємося таким запам’ятався проведений захід.

Висловлюємо слова вдячності колективам закладів загальної середньої освіти за співпрацю та бажання навчатись, удосконалюватись, розвивати ключові та фахові компетентності.

Переконані, що освітній івент стане у нагоді освітянам громади під час їх діяльності, професійно згуртує їх та вмотивує до нових творчих звершень. Сподіваємось на підтримку колег під час реалізації нових спільних ініціатив!

 

Інформацію підготував директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА