Привітання міського голови з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану

  • 1090

Фото без опису

Шановні ветерани Афганської війни,

шановні учасники бойових дій на території інших держав!

 

  Прийміть вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Відзначення цієї дати свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках»: Афганістані, Чилі, Іспанії, Єгипті, В’єтнамі, Єфіопії та інших країнах світу.

  День виведення військ з Афганістану це  і свято афганців-ветеранів, і  день пам’яті та скорботи за всіма загиблими воїнами-інтернаціоналістами. Десятирічна війна в Афганістані – велика трагедія. Вона залишила важкі спогади військовим. Омила сльозами їхні родини, що чекали вдома. Через пекло Афганістану пройшли сотні тисяч українських військових. Війна забрала чотири тисячі життів.

  І через роки ви продовжуєте стояти на сторожі миру: одними з перших поповнювали ряди добровольців, захищали Україну на Сході.

  Щиро бажаю кожному з вас, шановні учасники бойових дій на території інших держав, здоров’я, достатку, злагоди в родинах, щастя, добра і миру.

 

З повагою

                     міський голова Володимир НЕСТЕРЕНКО