Відбулося засідання постійної комісії з питань промисловості, земельних ресурсів та екології

  • 212

Минулого тижня, 11 лютого, в залі засідань Гадяцької міської ради пройшло засідання постійної комісії з питань промисловості, земельних ресурсів та екології під головуванням Юрія Гаврилка.

 

У роботі комісії прийняли участь депутати: Ян Власенко, Сергій Дрига, Віктор Оробей. Також були присутні: міський голова Володимир Нестеренко, перший заступник міського голови Геннадій Дроботя, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Віталій Ракочій, секретар міської ради Тетяна Верещака, доповідачі ? керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради.

 

Теж на засідання завітали учасники АТО, жителі Сарського старостинського округу, мешканці Гадяцької ТГ та місцеві ЗМІ.

Під час комісії  завідувач сектору земельних ресурсів виконавчого комітету Гадяцької міської ради Ірина Даниленко повідомила, що землю для надання ділянок учасникам АТО - 14 га знайдено. Земля учасникам АТО  надається в порядку черговості, тобто згідно попередньої черги, яка виникає після подачі відповідних заяв.

Також розглянули:

- заяви громадян Сарського старостинського округу на отримання земельних ділянок, орієнтовно 11 га;

- питання передачі в постійне користування земельних ділянок 6, 09 га ДП «Агенство місцевих доріг» ( частина дороги Червоний Кут-Сари);

- заяви  громадян щодо передачі у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівельних споруд та індивідуальних гаражів.

Члени постійної комісії розглянули усі 49 питань порядку денного та внесли відповідні  рекомендації.

Комісія з питань промисловості, земельних ресурсів та екології працює виключно в інтересах громадян та в межах чинного законодавства.