Вітаємо переможниць обласної олімпіади з інформаційних технологій!

  • 611

Фото без опису

12-13 лютого 2022 року за інформаційної та організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій серед здобувачів освіти 8-11 класів, які представляли заклади загальної середньої освіти Гадяцької і Великобудищанської територіальних громад.

Журі визначило переможців цих інтелектуальних змагань. За їх результатами, ми щиро вітаємо команду Гадяцької міської територіальної громади з успішним виступом на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій, де учениці Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради продемонструвала відмінний результат – учениця 11 класу БІЛОЦЕРКІВСЬКА АННА виборода ІІ місце, учениця 9 класу КОРОЛЬ ТАМАРА – ІІІ місце.

Щиро вітаємо наших представниць з успішним виступом та віримо, що їх плани, мрії та задуми завжди будуть успішними і перспективними. Зичимо не зупинятися на досягнутому, впевнено йти до нових перемог і звершень!

Дякуємо за роботу з підготовки переможниць вчителям-наставницям Коблиці Марині Георгіївні та Костенко Людмилі Олексіївні.

 

Інформацію підготував директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА