Виділення коштів на тероборону: у Гадячі відбулась позачергова сесія

  • 1293

Фото без опису

15 лютого 2022 року,  відбулася позачергова двадцята сесія Гадяцької міської ради восьмого скликання під головуванням міського голови Володимира  Нестеренка.

У пленарному засіданні сесії взяли участь 20 депутатів із 26 обраних. На сесію також були запрошені і прибули: начальники управлінь, відділів міської ради та виконавчого комітету, старости Гадяцької міської територіальної громади та представники засобів масової інформації.

На тлі зростання напруги на кордонах України та загрози російського вторгнення, Збройними силами України наразі відпрацьовуються різні сценарії, проводяться спеціальні навчання та готується план дій на випадок ускладнення воєнно-політичної обстановки. Тому, головним питанням, винесеним на розгляд депутатів Гадяцької міської ради, було затвердження Програми по фінансуванню територіальної оборони на 2022 рік, яка передбачає виділення коштів в розмірі 500,0 тисяч гривень на територіальну оборону.

Начальник фінансового управління Гадяцької міської ради Алла Бабенко доповіла про виконання бюджету Гадяцької міської територіальної громади за 2021 рік та про внесення змін до бюджету громади на 2022 рік.

З рішеннями та результатами голосування позачергового засідання двадцятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання можливо ознайомитися на сайті Гадяцької міської ради.