Вітаємо переможницю обласної олімпіади з української мови і літератури!

  • 487

Фото без опису

12 лютого 2022 року за інформаційної та організаційної підтримки комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради на базі Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури серед здобувачів освіти 8-10 класів, які представляли заклади загальної середньої освіти Гадяцької і Великобудищанської територіальних громад.

Всеукраїнська олімпіада з української мови є однією з форм популяризації нашого мовного багатства. Справа мови – це не просто справа національного престижу, самоідентифікації, національної гідності – це справа повноцінного людського буття. Це та справа, яка робить людину людиною, людиною на повний зріст. Досконалість особистості вимірюється досконалістю думки, досконалістю слова, у яке переростає думка, і досконалістю діла, коли слово втілюється в конкретний вчинок. Людина, яка по-особливому відчуває мову, слово, барви мови, – особлива.

Журі визначило переможців цих інтелектуальних змагань. За їх результатами, ми щиро вітаємо команду Гадяцької міської територіальної громади з успішним виступом на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури, адже наша представниця – учениця 9 класу Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради КРАТ ПОЛІНА виборола ІІІ місце.

Дякуємо за роботу з підготовки переможниці вчителю Аврамко Любові Петрівні.

Бажаємо подальших перемог, невичерпної енергії, натхнення у здійсненні творчих планів та задумів! Щиро зичимо нам усім плекати культурне багатоманіття рідної України, Полтавщини та Гадяцького краю, примножуючи і поширюючи його.

 

 

Інформацію підготував директор Гадяцького ЦПРПП  Сергій МАЙБОРОДА