Проведено акцію «За чисте довкілля»

  • 1743

 

Фото без описуВідповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів» у квітні 2022 року триває щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля». Метою акції є проведення заходів, спрямованих на покращення естетичного та санітарного стану територій, об'єктів масового перебування та відпочинку населення, ліквідації стихійних засмічень, озеленення територій та створення нових насаджень.

Працівники підприємств, установ та організацій Гадяцької міської територіальної громади взяли активну участь у даній акції. Дякуємо кожному,  хто в такий не простий для країни час залишається на своєму місці та намагається всіляко покращити благоустрій нашої громади.

Громадський обов’язок кожного - пам’ятати і всебічно сприяти оздоровленню природи, що нас оточує! Тож усіх небайдужих закликаємо приєднатися до Дня довкілля і внести свій посильний внесок. Тільки спільними зусиллями і спільною відповідальністю ми зробимо нашу землю квітучою і неповторною.