Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

  • 603

Фото без опису

Сьогодні, 20 травня 2022 року, в залі засідань Гадяцької міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Засідання провів міський голова Володимир Нестеренко.

Фото без опису

Засідання розпочали з привітань Шаповал Віри Володимирівни та Гусаренко Віти Олексіївни, та в їх особі всіх лікарів загальної практики – сімейної медицини Гадяцької громади з професійним святом - Всесвітнім днем сімейного лікаря, яке відзначалось 19 травня.

Під час засідання члени виконавчого комітету заслухали інформацію про підсумки роботи підприємств житлово-комунального господарства, установ соціально-культурної сфери Гадяцької міської територіальної громади в осінньо-зимовий період 2021-2022 років та завдання на осінньо-зимовий період 2022-2023 років за результатами якої ухвалили відповідне рішення 

Члени виконавчого комітету заслухали звіт фінансового управління Гадяцької міської ради про виконання Програми соціально-економічного розвитку та бюджету Гадяцької міської територіальної громади та звіти керівників комунальних підприємств про виконання фінансових планів за І квартал 2022 року. В ході засідання було прийнято низку рішень про затвердження висновків комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Гадяцької міської ради, про затвердження висновку Опікунської ради при виконавчому комітеті Гадяцької міської ради з питань опіки та піклування над повнолітніми та обмежено дієздатними особами; про реєстрацію змін та доповнень до колективного договору, тощо.

Окрім цього, члени виконкому погодили внесення змін до низки міських Програм, затвердили Програму покращення соціального обслуговування найбільш вразливих верств населення Гадяцької міської територіальної громади.

Серед іншого, під час засідання ухвалили 32 рішення щодо виділення коштів для надання матеріальної допомоги на лікування в зв’язку із скрутним матеріальним станом жителям Гадяцької міської територіальної громади на загальну суму 52,0 тисячі гривень, в тому числі надано матеріальну допомогу 16 непрацевлаштованим добровольцям ДФТГ в розмірі 2,0 тисячі гривень кожному. Попередньо всі проекти рішень розглянуто на засіданні комісії по наданню матеріальної допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади.

Всього згідно порядку денного розглянуто 69 питань з різних сфер життєдіяльності Гадяцької міської територіальної громади.