До уваги суб’єктів господарювання!

  • 387

 

Фото без опису

З метою підтримки діяльності українських мікро-, малих та середніх підприємств, що постраждали від збройної агресії з боку російської федерації, Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» (далі – Установа) актуалізує інформацію про українських експортерів, які готові постачати свою продукцію за кордон в умовах війни.

Актуальний Каталог українських експортерів (https://export.gov.ua/exporters_catalog) допоможе активувати комунікацію та сприяти потенційній співпраці українських виробників з іноземними імпортерами. До Установи надходять запити від іноземних компаній з низки країн, які шукають українських партнерів у наступних секторах – харчова промисловість, хімічна промисловість, машинобудування, меблева та деревообробна промисловість та інші.

З огляду на зазначене, у разі зацікавленості, ви можете приєднатися до вищезазначеного Каталогу з метою подальшої співпраці з потенційними міжнародними партнерами.

Більш детальна інформація про ініціативу: https://export.gov.ua/business_during_war (розділ "Пошук партнерів для українських експортерів").

Реєстрація в Каталозі за посиланням:  https://bit.ly/35tvydu.