Сьогодні, 27 травня 2022 року, відбулося пленарне засідання 23 позачергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання

  • 1252

Фото без опису

 

Сьогодні, 27 травня 2022 року, відбулося пленарне засідання 23 позачергової сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь 17 депутатів із 26 обраних. Сесію провів міський голова Володимир Нестеренко.

Перед початком пленарного засідання депутати міської ради та запрошені на сесію вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

В ході засідання прийнято ряд важливих рішень, серед яких: про затвердження звіту про виконання бюджету Гадяцької міської  територіальної громади за І квартал 2022 року; про внесення змін до бюджету і Програм та затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих в міжсесійний період, про перейменування вулиці Жовтнева в місті Гадячі, та інше. Зокрема, рішенням «Про внесення змін до Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення Гадяцької міської територіальної громади «Турбота» передбачено надання матеріальної допомоги всім мобілізованим військовослужбовцям нашої територіальної громади в сумі 5,0 тисяч гривень.

Затверджені всі 23 проекти рішень.