Сьогодні з нагоди Дня захисту дітей у Гадяцькій громаді вітали дітей зі святом

  • 409

Фото без опису

Не дивлячись на складнощі сучасного життя, пов’язані з повномасштабною агресією росії проти України, ми знаємо, що багато дітлахів з нетерпінням чекають на цей день. То ж за спільних зусиль влади і громади для них сьогодні (з урахуванням умов воєнного часу) були передані  вітання, проведені культурно-розважальні заходи та вручені солодкі подарункові набори для тих, хто  найбільше цього потребує.

Ранок розпочався з молитви за всіх дітей України.

За підтримки міського голови Володимира Нестеренка, відділу культури і туризму Гадяцької міської ради, відділу соціального захисту населення Гадяцької міської ради, за участі представника Миргородського РТЦК та СП теплі слова вітань та солодкі подарунки передані дітям з інвалідністю (керівник громадської організації Різніченко З.О.) та сину загиблого учасника АТО/ООС - Крупському Арсену.

Заклади культури громади подарували дітлахам тематичну програму «Хай буде мир і хай сміються діти», шкільний концерт учнів інструментальних класів, дитячі ранки «Майбутнє в наших мріях», розважальний калейдоскоп «Дитинства чисте джерело», літню альтанку «Коли сміється дитина – посміхається небо».

Під час канікул, з 03 по 12 червня, всі бажаючі діти зможуть долучитись онлайн до щорічного фестивалю кіно для дітей і підлітків «Чілдрен Кінофест», завітавши до бібліотеки для дітей. Також протягом літа юні  відвідувачі можуть поєднати приємне з корисним - читаючи цікаві  книги та контактуючи з милими тваринками в бібліотечному зоокуточку.

Бажаємо, щоб кожна дитина Гадяцької громади була здоровою і зростала у мирі та злагоді. А батькам – наснаги й терпіння у вихованні дітей.