До уваги суб’єктів господарювання!

  • 442

З метою сприяння відновленню та адаптації економіки територіальних громад, місцевих бюджетів, підтримки підприємців та розвитку експорту, Державною установою «Офіс розвитку підприємництва та експорту» спільно з громадською спілкою «Центр розвитку інновацій», національним проектом з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес та партнерами, які долучилися, започатковано Ініціативу для оцінювання реального стану та потреб бізнесу у територіальних громадах України.

ДУ «Офіс розвитку підприємництва та експорту» пропонує:

  • Представникам територіальної оборони (ТрО), добровільних формувань тер. громади (ДФТГ) скористатися безоплатним доступом до е-рішення «Економічний профайл громади» для перевірки фізичних осіб – https://vkursi.pro/persontro;
  • Суб’єктам господарювання заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/KTwT8YXtXQPsFC1o8

 

Опитування проводиться у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад і територій України. Опрацьовані результати будуть надіслані всім учасникам та відповідним органам державної влади, робочим групам та донорським організаціям.