Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання перейменування провулку Пролетарський в місті Гадячі Полтавської області

  • 312

Фото без опису

1. Організатор громадського обговорення: виконавчий комітет Гадяцької міської ради.

2. Об’єкт права власності, якому пропонується присвоїти (змінити) назву: провулок Пролетарський, що в місті Гадячі Полтавської області.

3. Пропозиції щодо присвоєння (зміни) назви об’єкту права власності, та обґрунтування такої пропозиції: перейменувати провулок Пролетарський на провулок Кобзарний, з метою повернення історичної назви.

4. Суб’єкти, що внесли пропозицію: комісія з питань перейменування (найменування) вулиць, провулків, площ на території Гадяцької міської територіальної громади.

5. Пропозиції (зауваження) подаються до виконавчого комітету Гадяцької міської ради за адресою: вул. Лесі Українки, 2, місто Гадяч, Полтавська область, 37300 у письмовій формі, на ім’я міського голови, із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, або на електронну пошту: hadiach-mrada@ukr.net, за встановленою формою з 15 червня 2022 року по 15 липня 2022 року щоденно, крім вихідних.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

6. Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Гадяцької міської ради в терміни визначені чинним законодавством України за посиланням: https://hadiach-rada.gov.ua/.