Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиці Молодіжна в місті Гадячі Полтавської області

  • 342

Фото без опису

1. Організатор громадського обговорення: виконавчий комітет Гадяцької міської ради.

2. Об’єкт права власності, якому пропонується присвоїти (змінити) назву: вулиця Молодіжна, що в місті Гадячі Полтавської області.

3. Пропозиції щодо присвоєння (зміни) назви об’єкту права власності, та обґрунтування такої пропозиції:  перейменувати вулицю Молодіжна на вулицю Параки Богдана, з метою увічнення пам’яті гадяччанина, що загинув захищаючи територіальну цілісність та незалежність України 25 березня 2022 року в селі Ольховка Харківської області.

4. Суб’єкти, що внесли пропозицію: випускники  2016 року Гадяцького обласного наукового ліцею-інтернат II - III ступенів ім. Є.П. Кочергіна Полтавської обласної ради, нині Гадяцький профільний ліцей ім. Є.П. Кочергіна Полтавської обласної ради, та мешканці вулиці Молодіжна.

5. Пропозиції (зауваження) подаються до виконавчого комітету Гадяцької міської ради за адресою: вул. Лесі Українки, 2, місто Гадяч, Полтавська область, 37300 у письмовій формі, на ім’я міського голови, із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, або на електронну пошту: hadiach-mrada@ukr.net, за встановленою формою з 15 червня 2022 року по 15 липня 2022 року щоденно, крім вихідних.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

6. Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Гадяцької міської ради в терміни визначені чинним законодавством України за посиланням: https://hadiach-rada.gov.ua/.