У ГАДЯЦЬКІЙ ГРОМАДІ РОЗПОЧАЛИСЯ РОБОТИ ПО ЕКСПЛУАТАЦІЙНОМУ УТРИМАННЮ ДОРІГ

  • 360

Фото без опису

Приведення до належного стану дорожньої інфраструктури громади було і залишається одним з пріоритетних напрямків діяльності Гадяцької міської ради. Наразі в громаді розпочалися роботи по експлуатаційному утриманню доріг.

На ці цілі Гадяцькою міською радою виділено субвенцію з місцевого бюджету у сумі 2,0 млн. грн. ДП «Агентству місцевих доріг Полтавської області» на ремонт доріг загального користування місцевого значення Гадяч-Миргород та /Т-17-05/- Біленченківка. Зараз розпочато роботи на  автомобільній дорозі  /Т-17-05/-Біленченківка.

Із метою проведення робіт по експлуатаційному утриманню доріг комунальної власності громади виконавчим комітетом Гадяцької міської ради було подано до Полтавської обласної військової адміністрації, на затвердження, пропозиції  щодо Переліку експлуатаційного утримання доріг комунальної власності у населених пунктах Полтавської області. Даний перелік включає 14 вулиць, дорожнє покриття яких потребує приведення до належного стану. Найближчим часом приступимо до виконання робіт на даних об’єктах.