ДО ВІДОМА МЕШКАНЦІВ ГАДЯЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРАІЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

  • 410

Фото без опису

Відповідно до рішення Ради Оборони Полтавської області від 30 червня 2022 року № 19 «Про невідкладні заходи для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави»:

Керівництву торгівельних центрів, магазинів, керівникам підприємств, установ та організацій з масовим перебуванням людей, забезпечити викорнання наступних заходів:

  • забезпечити в місцях з масовим перебуванням людей наявність об’єктової системи оповіщення;
  • підготувати (облаштувати) підвальні приміщення для відвідувачів та персоналу на випадок оголошення повітряної тривоги;
  • забезпечити наявність спеціальних вказівників до них;
  • провести навчання персоналу для супроводу відвідувачів до підвальних приміщень під час оголошення повітряної тривоги;
  • призначити відповідальних осіб з персоналу за утримання укриттів для відвідувачів відповідно до вимог, визначених чинним законодавством;
  • в разі неможливості забезпечити такі місця-припинити роботу закладу під час оголошення повітряної тривоги.

 

Заборонити на території Полтавської області продаж і використання салютів, фейерверків, петард та інших піротехнічних засобів на період дії воєнного стану.    

Заборонити рух транспортних засобів на території Полтавської області, які використовують у своїй конструкції систему випуску відпрацьованих газів «прямострум» та інші вихлопні системи без шумопоглинача.

     Здійснювати лов риби (добування біоресурсів) виключно в світлу пору доби, з урахуванням заборони на любительський вилов риби, біоресурсів з плавзасобів та дозволити здійснювати любительську риболовлю, виключно в межах населених пунктів.

 

Сподіваємося, що керівники закладів з масовим перебуванням людей та їх відвідувачі з відповідальністю ставитимуться до загроз, які постають перед нами в умовах воєнного стану. Адже найціннішим є людське життя і треба прикладати максимальних зусиль для його збереження. Лише так, спільними зусиллями, ми зможено подолати ворога і наблизити нашу Перемогу!