Звіт про результати проведення громадського обговорення з питання перейменування провулку Пролетарський в місті Гадячі Полтавської області

  • 312

Фото без опису

Організатором громадського обговорення, виконавчим комітетом Гадяцької міської ради, 14 червня 2022 року на офіційному сайті Гадяцької міської ради опубліковано інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання перейменування провулку Пролетарський в місті Гадячі Полтавської області

Суб’єкт, що вніс пропозицію: комісія з питань перейменування (найменування) вулиць, провулків, площ на території Гадяцької міської територіальної громади.

Пропозиція: перейменувати провулок Пролетарський, що в місті Гадячі, Полтавська область, на провулок Кобзарний, з метою повернення історичної назви.

Пропозиції (зауваження) приймались за адресою: 37300, Полтавська область, місто Гадяч, вул. Лесі Українки, 2, у письмовій формі, на ім’я міського голови, із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, або на електронну пошту: hadiach-mrada@ukr.net, з 14 червня 2022 року по 14 липня 2022 року до 16.00 години щоденно, крім вихідних та перерви на обід.

Протягом періоду обговорення письмових пропозицій (зауважень) щодо перейменування  провулку Пролетарський, що в місті Гадячі Полтавської області, від мешканців міста та громади не надходило.