У Гадячі переселенці отримали продуктові набори від World Central Kitchen

  • 1024

 

Вчора, 13 липня, внутрішньо переміщені особи, які знайшли прихисток у Гадяцькій міській територіальній громаді отримали продуктові набори від World Central Kitchen. Видачу гуманітарної допомоги проводили працівники відділу соціального захисту населення, соціальних служб Гадяцької міської ради спільно з працівниками КУ «Гадяцька комплексна ДЮСШ».

"Дуже хороший набір. Ми дякуємо за таку допомогу. Вона актуальна, бо набагато менше грошей витрачаєш на продукти, тому що дають різні крупи, олію, хліб та ще багато чого", – зазначають люди.

Довідково:

Американський благодійний фонд World Central Kitchen підтримує харчовими продуктами переселенців з багатьох населених пунктів різних областей України. Гуманітарна організація була заснована у 2010 році іспанським шеф-кухарем Хосе Андресом. Її місія - годувати людей у гарячих точках, які постраждали внаслідок гуманітарних катастроф. WCK допомагала людям у Гаїті, Пуерто-Рико, Нікарагуа та Перу. На сьогодні World Central Kitchen допомагає українцям, які постраждали через війну.