Померла почесний громадянин міста КАСЬЯНЕНКО КАТЕРИНА АНДРІЇВНА

  • 348

На 88-му році життя померла почесний громадянин міста Касьяненко Катерина Андріївна (20.06.1935 – 24.07.2022).

 Із життя пішла людина - фахівець у галузі житлово-комунального господарства, депутат міської ради, волонтер за покликанням душі. Багатогранна і яскрава діяльність Катерини Андріївни була спрямована на розвиток комунального господарства та духовності.

Народилася Катерина Андріївна 20 червня 1935 року в селі Грибовичі Львівської області. Закінчила Львівський технікум житлово-комунального господарства за спеціальністю «технік-будівельник». По закінченню навчання, була направлена до міста  Полтави, а з 01 жовтня 1954 року - до міста Гадяча. Все своє життя Катерина Андріївна пропрацювала у Виробничому управлінні житлово-комунального господарства. Трудовий шлях пройшла від рядового працівника до керівника цієї організації. З 1998 року по 2002 рік була депутатом Гадяцької міської ради.

Після виходу на пенсію Катерина Андріївна не змогла бути осторонь проблем громади, і розпочала свою волонтерську діяльність. Майже 9 років вона на безоплатній основі займалася збором та видачею одягу для людей, які цього потребують.

Розділяємо скорботу і біль рідних, друзів, колег – усіх, хто знав Катерину Андріївну і працювали з нею. Це була щира, чуйна людина, яскрава та непересічна особистість, громадський діяч. Саме такі люди завжди становили гордість нашого міста та примножували його славу.

Світла пам'ять про Катерину Андріївну назавжди залишиться в серцях гадячан.

 

Гадяцька міська рада,

виконавчий комітет Гадяцької міської ради