Засідання виконавчого комітету: обговорили найголовніше

  • 415

Фото без описуФото без описуФото без опису

28 липня під головуванням Гадяцького міського голови Володимира Нестеренка відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто 49 питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Члени виконавчого комітету заслухали звіти про виконання Програми соціально-економічного розвитку та бюджету Гадяцької міської територіальної громади за І півріччя, про підсумки роботи зі зверненнями громадян, а також про проведення огляду стану готовності закладів освіти громади до нового 2022-2023 навчального року.

У ході засідання було внесено зміни до бюджету на 2022 рік, а також низки програм, що стосувались комунального майна, оздоровлення та відпочинку дітей, благоустрою громади. Прийнято відповідні рішення з питань соціального захисту та охорони здоров’я.

Для  визначення заходів по приведенню в належний санітарно-технічний стан свердловин на території громади, забезпечення їх ремонту, очищення та дезінфекції,  створено комісію з питань обстеження стану централізованого та нецентралізованого питного водопостачання.

Фото без описуФото без описуПродовжується робота щодо надання мобілізованим громадянам та членам їх родин разової грошової допомоги в розмірі 5 тисяч гривень. По даному питанню сьогодні ухвалено рішення про надання грошової допомоги 39 заявникам. Надано разову грошову допомогу і 42 членам Добровольчого формування Гадяцької міської територіальної громади, що залучені до виконання бойового розпорядження територіальної оборони. Загалом розглянуто 329 заяв на  загальну суму 1 мільйон 645 тисяч гривень. Також у ході засідання члени виконавчого комітету ухвалили рішення про надання 15 жителям громади разової грошової допомоги на лікування у зв’язку із скрутним матеріальним станом. Попередньо всі проєкти рішень розглянуто на засіданні комісії по наданню матеріальної допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади.