Розумні, активні, креативні...

  • 331

Фото без описуФото без опису

За війною ми не помітили, як промайнула весна, а тепер добігає кінця літо. Останній його місяць зазвичай щедрий не тільки на врожаї, а й на свята, які нагадують нам про важливі події з життя. Цьогоріч наш серпневий календар поповнився ще одним святом – Днем молоді.

З цієї нагоди, відзначено найобдарованіших юнаків та дівчат, які мають вагомі успіхи в навчанні, розбудовують молодіжну політику, прославляють нашу громаду.

Почесні грамоти Гадяцької міської ради та виконавчого комітету, грошові нагороди отримали випускники Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2 імені Михайла Драгоманова Станіслав Басараб та Дарія Фатикова, випускник Гадяцького опорного ліцею І-ІІІ ступенів імені Лесі Українки Дмитро Лукаш, випускник спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів  №3 імені Івана Виговського Антон Рішко, випускники Гадяцького профільного ліцею імені Є.П.Кочергіна Полтавської обласної ради Артем Киричко, Людмила Небесня, Діна Рой, Єлизавета Черепівська, Станіслав Юхименко та Ростислав Смірнов. Також відзначено громадську активістку, організатора із залучення молоді до волонтерської діяльності, ініціатора творчих ідей Анну Бережну.

Міський голова Володимир Нестеренко побажав представникам  молодого покоління знайти свій вірний шлях і рухатися по ньому, бути впевненими у своїх можливостях і силах.

Вітаємо вас, хлопці та дівчата! Нехай вашого запалу та ентузіазму вистачить надовго.

Фото без опису