Вшанували державне свято

  • 358

Фото без опису

Сьогодні День Державного Прапора. Цьогоріч це свято набуло іншого забарвлення, ніж у попередні роки. Ми стали ще більше цінувати нашу історію, культуру і традиції.

За півроку повномасштабної війни прапор України став символом свободи та незламності не тільки для нас, а й для усього світу. Його можна побачити як на маленьких вуличках затишної Європи, так і на великих площах Америки, під час мільйонних концертів світових зірок і на відео з мільйонами переглядів у мережі Інтернет.

Ми віримо, що дуже скоро зможемо побачити синьо-жовтий прапор і на звільнених від тимчасової окупації українських територіях!

День Прапора та День Незалежності в 2022 році українці відзначають в умовах воєнного стану. З метою безпеки мешканців громади, масові заходи не проводитимуться. Відтак керівництво міської ради, представники колективів структурних підрозділів Гадяцької міської ради та її виконавчого комітету, без участі громадськості, поклали квіти до пам’ятнику Тарасу Григоровичу Шевченку, до пам’ятного знаку «Землякам, що стали на захист України», пам’ятників та пам’ятних знаків борців за волю та свободу України.

 

Тримаємо стрій, Жовто-синій!

Зі святом, громадо!

Слава Україні!